Protexin Protect készítmény 60 db kapszula

Protexin hu. Balance kapszula, 60 db

Tartalom

  Szervezetünket a barátságos, probiotikus baktériumok milliárdjai védik.

  protexin hu A prosztata evakuálással

  A segítő baktériumok lecsökkenése a sejtes immunválasz meggyengülését és a humorális immunválasz túlzott aktivitását eredményezheti. Fontos tehát, hogy az egészség fenntartása érdekében időről időre pótoljuk láthatatlan segítőinket. Nem mindegy viszont, hogy milyen probiotikumos készítményt választunk.

  protexin hu Milyen vitaminok a prosztatitisekkel

  Legyen benne minél többféle, humán eredetű, élő baktérium! Ezek egymás hatását erősítik, illetve kiegészítik.

  Miért válasszam a Protexint? A Protexin készítmények baktériumait hozzáadott prebiotikum frukto-oligoszacharid, inulin segíti a kolóniaképzésben és a gyors elszaporodásban.

  protexin hu asap prostate cancer

  A Protexin termékek kiszerelése igazodik ehhez, a termékek többsége hónapra elegendő kapszulát tartalmaz, így könnyen kiszámolható, hogy a terápiás költség egy napra lebontva igen kedvező! Bár ma már növényben, állatban izolált ártalmatlan baktériumokat is forgalmaznak, csak az elvesztett természetes humán flóra szereplőit tartalmazó készítményt érdemes választani.

  protexin hu A prosztata okok fibrózisa

  Csak a gyomorsavnak, epesavaknak és emésztő enzimeknek ellenálló forma garantálja, hogy a segítő baktériumok élve jussanak el a bélbe. A Protexin hu termékek mikrokapszulázott szemcséi ezt magas szinten biztosítják.

  protexin hu prostatitis symptoms forum

  A Protexin termékekben a hasznos baktériumok korszerű tartósítási eljárással ún.