Szolgáltatások

Szállodánk bőséges, és minden igényt kielégítő, svédasztalos reggelit kínál Vendégeinek. Igény szerint félpanziós ellátást bizosítunk éttermünkben, ahol 3 féle menüsorból választhatnak.

Az Önök kényelme érdekében 24 órás portaszolgálat és központi értékmegőrző működik.

Áraink tartalmazzák a strandbelépőt a városi Nagystrandra, melyre a szállodából közvetlen kijárási lehetőség nyílik, ami a környéken egyedülálló. A 2011-ben európai uniós támogatásból újjáépített strandon öltötők, zuhanyzók, WC-k, büfék, vizibicikli-kölcsönzők találhatók. A kisgyermekeket sekély vizű, homokos part és játszótér várja. Így a család minden tagja – kicsitől nagyig – találhat magának megfelelő szórakozást.

A vízparton július és augusztus folyamán jobbnál jobb programokban válogathatnak a szórakozni vágyók. Azok, akik sportolni szeretnének strandfoci, strandröplabda, pingpong, és kültéri sakk közül választhatnak.

A siófoki Nagystrand 2004 óta évről évre elnyerte a Kékhullám zászló minősítést. Ezt a díjat azok a strandok kapják, ahol jó a vízminőség, tiszta a partszakasz; megfelelő a hulladékgyűjtés, a zuhanyzók és illemhelyek száma és tisztasága; a gyermekek számára is biztonságos a partszakasz; akadálymentesítettek a különböző létesítmények és a fürdővízbe való bejutás; megfelelő a sportolási, szórakozási és étkezési lehetőség; valamint úszómesteri és vizimentő szolgálat működik.

Az autóval érkezők gépjárművükkel közvetlenül a szálloda előtt ingyenesen tudnak parkolni (ami a környékbeli szálláshelyeket tekintve kivételes).

Szállodánkban különterem vehető igénybe 50 fő-ig rendezvények lebonyolítására.

Vendégeink számára, partnereink segítségével, kirándulásokat és különböző programokat (városnézés, borkóstolás, pusztaparty stb.) szervezünk.

Tíz perces sétával lehetőség nyílik teniszpálya-bérlésre, a közelben pedig kerékpár- és kismotorkölcsönző működik. Siófokon számos kijelölt kerékpárút található, a vállalkozó kedvűek pedig akár az egész Balatont is körbebiciklizhetik.

A szálloda mellett található a Siófok Aranypart – Siófok Ezüstpart között közlekedő városnéző kisvonat végállomása. Annak, aki a fürdésen kívül mást is szeretne csinálni, kiváló kikapcsolódási lehetőséget nyújt ez a városnéző körút, amit a gyermekek különösen élveznek.

Kedves leendő Vendégeink, tegyenek egy könnyű sétát a szállodától indulva és gyönyörködjenek a látványban! A hoteltől indulva végighaladhatunk az újonnan épült Fesztivál-sétányon, ahol sok szórakozásra (játékterem, dodzsem stb.) és természetesen vásárlásra nyílik kitűnő alkalom. Majd körbesétálhatjuk a csodálatos, ősfákkal övezett Jókai parkot, ahol a gyermekek két újonnan elkészült játszótéren játszhatnak, mi pedig egy kényelmes padon üldögélve adhatjuk át magunkat a park szépségének.

Végül sétánk befejeztével megszemlélhetjük a sétahajókat, vitorlásokat és a mindig más színben pompázó Balaton látképét. A hajóállomásról (szállodánktól 10 perces séta) a nyári szezonban naponta többször indulnak sétahajók, menetrend szerinti járatok és rendezvényhajók.

jobb nagy 001

jobb nagy 002

jobb nagy 003

jobb nagy 004

jobb nagy 005